Dopolední expres
Zákulisí natáčení Pochoutkového roku na sladko: na návštěvě u autorky marcipánových řezů s višňovou marmeládou
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
V rodině Marie Kosové dobře znali nejen kardinálské řezy, ale i další recepty rakouské kuchyně
Příběhy z Vysočiny
-
Jogurtové knedlíky s jahodovým žahourem jsou nádherně vláčné a kloužou doslova samy do úst
Vaříme s Habadějem
-
Co jsou šmetrdóle? Padesát let starý recept na trubičky pochází z Míkovic, pekly se v Babicích
Rendez-vous
-
Cistus krétský – skvělý bojovník s infekcemi všeho druhu
Dopolední expres
-
Králík na smetaně zabodoval v Pochoutkovém roce. Za výhru si vítězka z Hořepníku koupí sporák
Pochoutkový rok
-
Pochoutky s šéfkuchařem Radkem Šubrtem
Pochoutky na talíři
-
Upadl jsem na dno gastronomických orgií, svěřuje se Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
-
Miroslav Ondříček, spoluautor filmu o Mozartovi vzpomínal na natáčení, které proběhlo právě…
Vstupenka
-
Rozhovor s Petrou Sovovou o císařských řezech
Ranní interview
-
Blanka Milfaitová uvařila nejlepší marmeládu na světě. Dobrá marmeláda má vonět ovocem, radí
Host Lucie Výborné