Dopolední expres
Šrucha zelná je nabitá vitamíny a minerály. Navíc má víc omega-3 mastných kyselin než rybí tuk
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Světlá, tmavá, na sucho, ale i cibulová. Jak připravit jednotlivé druhy jíšek? Prozradí Babské rady
Babské rady
-
Krém z pečeného květáku
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Není nad to si z vlastního skleníku dát čerstvý pomeranč. Zima je nejlepší čas pro sklizeň
Zprávy z Vysočiny
-
Konec léta za vysokými zdmi a ostnatými dráty. Ovoce a zeleninu sklízí i ve vězeňském areálu
Vybrali jsme pro vás
-
Matka příroda k nám mluví. Některé zdravé potraviny připomínají tkáně nebo orgány, kterým prospívají
Přírodní lékárna
-
Víte, jak správně připravit lilek nebo-li baklažán? A co z něj uvařit? Udělejte si ho zapečený
Vaříme s Habadějem
-
Číčánková polévka je rychle hotová a chutná. Naučila nás ji vařit Zdeňka Majerová z Dobřan
Pochoutkový rok
-
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování