Dopolední expres
Čas dýní a hub je tady. Jak je v kuchyni použít?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Hokaido, máslová nebo špagetová. Co uvařit z dýně? A z které je výborný džus?
Dva na Dvojce
-
Výživová poradna: jablka, hrušky, ořechy
Co vás zajímá
-
Obliba dýní v českých kuchyních roste. Šéfkuchař z Větruše nabízí pár svých oblíbených receptů
Host Dopoledního expresu
-
Ocel, hliník? Ne. Hongkongská lešení jsou z bambusu
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Outsider pomáhá outsiderovi. Vzácný králík udržuje při životě cizopasnou bylinu
Laboratoř
-
Meloun osvěžuje i prospívá zdraví. Pomáhá například proti zánětům
Přírodní lékárna
-
Jak a kdy vysazovat jarní cibulky? Radí Pavel Matiska České zemědělské univerzity v Praze
Káva o čtvrté
-
Houbový tatarák
Dobroty Dáši Kubíkové