Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
Rady do kuchyně: Jak udělat řízky křehčí a kdy bude květák křupavější?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
Rádio vašeho kraje
Určitě to znáte, někdy je maso na řízky vysušené, jindy se nad jejich šťavnatostí rozplýváte. Poradím, jak budou vždycky křehké a že se nemusíte bát u květáku vyřadit mouku. Náseldují i další praktické rady.
Iva Hüttnerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak správně připravit maso vařené, uzené a na co nezapomenout u ryby
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Odborníci řadí krůtu mezi superpotraviny. Zkuste si připravit krůtí steaky s bylinkovou krustou
Vaříme s Habadějem
-
Kuřecí pomazánka
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok
-
Zeleninové natě rozhodně nevyhazujte. Budou se vám hodit nasušené i zmražené
Babské rady
-
Máte rádi maso a chcete hubnout? Poradili jsme podle čeho si...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Ve vlastní šťávě: Co máte dnes na péro?
Ve vlastní šťávě
-
Kačenka česká: Kde a jak ji použít v kuchyni
Abeceda potravin