Dobroty Dáši Kubíkové
Carachoux - francouzské odpalované věnečky
Dobroty Dáši Kubíkové
Vysočina
Vypadají jako věnečky, ale s pozoruhodně rozpraskanou krustou nahoře. Jsou to francouzské zákusky zvané carachoux. Od Anny Švomové, pro kterou není žádné pečení dost těžké, jsem zjistila, jaká cesta vede k těmto dokonale stejným zákuskům.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Triky pro skvělou tvarohovou náplň
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Lipovou alejí u hradu Rožnov se procházel i Sigmund Freud
Rendez-vous
-
Ve vlastní šťávě: Symbiotický půst aneb Zbytečně se netrapte...
Ve vlastní šťávě
-
Cesta Františka Kavána u Hlinska vám představí malíře, který miloval drsnou českou zimu
Výlety
-
V malé pekárně na předměstí Paříže se pečou ty nejkřupavější francouzské bagety
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Jablonečtí policisté pátrají po řidiči, který způsobil nehodu
Krimipříběhy z kraje pod Ještědem
-
V hlavní roli rajčata: od salátu přes omeletky a polévku až po marmeládu
Kuchařské čarování
-
680. schůzka: Mašíruju na Francúza
Toulky českou minulostí
-
Kdyby to bylo v mých silách, zbavila bych se těch stánků, říká starostka městyse Strážný
Dopolední host
-
Bulácí, karak se patří! Poslechněte si nejlepší poudačky v podání lidových vypravěčů z Chodska
Špalíček