Dobré dopoledne
Začátečník by měl vyzkoušet burčák z červených hroznů
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Letošní moravská vína by měla být díky počasí mimořádně kvalitní
Zprávy ze Zlínského kraje
-
Václav Souček: Špačci bez křídel
Glosa dne aneb Co týden dal
-
Pokud chceme zachovat české vinařství, měli bychom mít daně jako v Unii, míní daňový poradce
Pro a proti
-
Pěstování vinné révy a exotické rostliny
Zelené světy
-
Tuzemská vína mizí ze supermarketů. „Nemůžu prodávat pod...
Dnešní Plus
-
Bílé, červené, šumivé. Jakou teplotu má mít při podávání víno? Souvisí s tím i držení sklenky
Pochoutkový rok
-
Zaleží to na oblastech, ale vína z letošního roku budou kvalitní a poctivá, říká Petr Krejčík
Host Dopoledne pod Ještědem