Dobré dopoledne
Začátečník by měl vyzkoušet burčák z červených hroznů
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Co je to podzimní cibuloviny? František Hlubocký poradí s jejich sázením i přezimováním truhlíků
Radioporadna
-
Muchovník je o třídu lepší než kanadská borůvka, tvrdí zahrádkář
Hobby magazín speciál
-
Pórek vydrží pod sněhem až do jara, pěstovat můžete i přezimující salát
Hobby magazín
-
Jak upéct dokonale křehkou husu s tmavým výpekem a netradičními knedlíky?
Radioporadna
-
Máta z pole s citrónem jako osvěžující nápoj? „Nedělejte to!“...
Host Dopoledního expresu
-
Zdraví ze zahrady: Jak na nakládané zelí nebo pečenou řepu?
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Vyrobte si fialkový sirup, radí otec Pleskač
Apetýt
-
Jak vypěstovat podnože nebo stromky ze semen
Zahrádkářské tipy
-
Ovocný stromek potřebuje vydatnou zálivku po obvodu koruny
Dobré dopoledne
-
Václav Postránecký zapekl „Čihákovy brambory“
Pochoutky na talíři