Dobré dopoledne
V jihlavském parku docela běžně narazíte na houbu, která je typická pro středomoří
Dobré dopoledne
V jihlavském parku docela běžně narazíte na houbu, která je typická pro středomoří
Vysočina
Letos byla jihlavská mykoložka Kateřina Pauzarová na houbách jenom desetkrát, maximálně patnáctkrát. „Jsem zklamaná. Byla jsem včera a čekala jsem hřiba kováře, toho posla hřibovitých hub. Ale našla jsem pro laiky nezajímavé lupenaté houby, které jsou sice jedlé, jedna je dokonce chuťově velice výjimečná, ale není to takové masíčko s těmi rourkami ze spodu klobouku,“ smála se jihlavská mykoložka Kateřina Pauzarová v Dobrém dopoledni Tamary Peckové.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
„Oběd za dvě koruny a nejlepší jahodový koktejl,“ vzpomínají Polední sirény na bývalý automat Koruna
Polední sirény
-
Banánová snídaně
Dobroty Dáši Kubíkové
-
O workoholismu
Ranní úvaha
-
Nejen o skandálech s Vaškem Šandou. Omeletky Haliny Pawlowské
Omeletky
-
Eva Kadlčáková: Depka a já
Fejetony Evy Kadlčákové
-
Ve vlastní šťávě: Bezpočet neodolatelných druhů čočky
Ve vlastní šťávě
-
Petr Lukáš, sběratel vzácných hub
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Irena Fuchsová: Jak mě František dostal
Když vypráví nápověda