Dobré dopoledne
Regionální potravině do názvu určitě nedávejte slova jako maďarská nebo kubánská
Dobré dopoledne
Regionální potravině do názvu určitě nedávejte slova jako maďarská nebo kubánská
Vysočina
Doma v ledničce napočítá vždy pět, šest výrobků s logem Regionální potravina. Ředitel Agrární komory v Třebíči Karel Coufal byl hostem Dobrého dopoledne. Až do 26. května se mohou malí výrobci z Vysočiny přihlásit do 6. ročníku soutěže o logo Regionální potravina.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
V Pavlově zachraňují zvířata, ale i čapí vejce. Asi polovinu svěřenců vrátí zpět přírodě
Dobré dopoledne
-
Pomocí občanské vědy získává Česká společnost ornitologická cenné údaje o ptačí populaci na našem…
Odpolední host
-
Nevěřte mýtům! Lepek ani vajíčka neškodí, uvádí foodblogerka Karolína Fourová
Blízká setkání
-
Dobrota pro masožrouty: Vepřové na kmíně
Seriál týdne pod Ještědem
-
Host: Andrea Fischerová,Tereza Rafoth, organizátorky Festivalu Karolíny Světlé
Host Dopoledne pod Ještědem
-
V Čechách stále existují hospody, kde už v šest ráno...
Glosa Pavla Maurera