Dobré dopoledne
Prodloužit trvanlivost, usnadnit přípravu i zvýšit atraktivitu potravin je úkolem takzvaných éček, existuje jich na 1500
Dobré dopoledne
Vysočina
Éčka, nebo-li potravinářské přídatné látky, tedy aditiva, se záměrně přidávají do potravin z různých technologických důvodů. Pro delší trvanlivost, hezčí vzhled, vhodnější konzistenci nebo lepší chuť.
Hela Dvořáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Banánová snídaně
Dobroty Dáši Kubíkové
-
O radosti z jídla i ze života: Snídaně. Platí, že je základ dne? Co by měla správně obsahovat?
Jezte, ať vám to sluší
-
Snídaně je základ dne - kdo nesnídá, má problémy. Kafe a...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Klíčem k dobrému spánku je pravidelný rytmus, omezení modrého světla i dostatek toho denního
Babské rady
-
Jak důležitou roli hraje v našem denním jídelníčku oběd? Odpovídá dietoložka Karolína Hlavatá
Káva o čtvrté
-
Čokoládové kuličky k snídani? Pozor na vysoký obsah cukru, který nespasí ani přidané vitamíny
Dva na Dvojce