Dobré dopoledne
Nejkrásnější je, když se realita uvařeného piva sejde se sládkovou představou
Dobré dopoledne
Nejkrásnější je, když se realita uvařeného piva sejde se sládkovou představou
Vysočina
Pivovarského sládka se neptejte, co všechno může pokazit chuť piva, ptejte se, z čeho se dělá dobré pivo. Sládek jihlavského pivovaru Richard Procházka tvrdí, že dobré pivo udělají tři věci. „Vzniká z dobrých surovin, vzniká na dobré technologii a vzniká dobrým přístupem lidí, kteří to pivo vaří. To je základ.“ Jihlavský pivovar letos slaví 155. výročí a Richard Procházka byl hostem Dobrého dopoledne Tamary Peckové.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Alfou a omegou dobrého piva je čistota
Dobré dopoledne
-
U Čerchova najdete ojedinělou pivní studánku
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Češi stále patří mezi rekordmany v konzumaci piva
Host Dopoledního expresu
-
Odborníci: Pivo je zdravé. Ale jen když ho pijete střídmě. Co to přesně znamená?
Poradna
-
Pivní sommeliérka Marcela Titzlová: Zkouší se různé druhy ovoce, zeleniny, houby či rajčata
Blízká setkání
-
Pivo dělá hezká těla. A nejen to
Návštěva u Jiřinky s Alenkou
-
Ovocné pivo se dá připravit i doma – stačí pivo a kvalitní sirup
Pochoutkový rok