Dobré dopoledne
I tatarák patří do raw stravy
Dobré dopoledne
Vysočina
Kuchař Tomáš Seitl působil v prvotřídních restauracích a hotelech po Evropě. Patří k velkým propagátorům raw stravy a také si dává záležet na přípravě pokrmů z lokálních potravin. O jeho kuchařském umění se bude moci už brzy přesvědčit i v Jihlavě.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nejlépe vařím, když jsem naštvaná, usmívá se foodblogerka Dagmar Heřtová
Host Radiožurnálu
-
Banánová snídaně
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Šéfkuchař Puppu: Chceme dělat kuchyni, která bude vyhlášená a dostupná
Náš host
-
Dieta pod kontrolou? „Kalorické tabulky propojíte i s chytrými hodinkami,“ říká zakladatel aplikace
Host Lucie Výborné
-
Pozor! Blíží se postrach slovenských kuchařů
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Čokoládové kuličky k snídani? Pozor na vysoký obsah cukru, který nespasí ani přidané vitamíny
Dva na Dvojce
-
Tomáš Šapovalov: cestovatel
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Polední sirény