Dobrá rada
Nebojme se změn v tradičních jídlech, radí před Vánocemi kuchař Václav Forman
Dobrá rada
Olomouc
Štědrovečerní menu můžeme udělat jinak, než v předchozích letech. Připravit třeba odlehčený bramborový salát a k němu rybu na bylinkách - na rozmarýnu, šalvěji nebo na pestu, kterým ji potřeme. „Ryby se ale dají taky péct, grilovat a dělat v papilotě,“ radí Václav Forman z olomoucké Moravské střední školy.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Okoun pstruhový s máslem
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Lomnický kapr, na povrchu má být bylinková strouhanka lehce opečená ale ne spálená
Kuchařské čarování
-
Udělejte si svoje zavináče z cejnů, budete nadšeni receptem Jana Pištěláka z Pustiměře
Pochoutkový rok
-
Kapr nemusí být na talíři jen o Vánocích. Udělejte si tuto chutnou rybu třeba teď na kari a zelenině
Vaříme s Habadějem
-
Zákeřná delikatesa dorazila do Prahy, láká Pavel Maurer na...
Glosa Pavla Maurera
-
Kam v Praze na ryby?
Prahou křížem krážem
-
Kapr na modro, salát vídeňského typu, polévka houbová. Proč ne? říká kuchař Václav Forman
Dobrá rada
-
Sumec na grilu
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Důležitost ryb v našem jídelníčku neberte na lehkou váhu
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Pochoutky s šéfkuchařkou Vlaďkou Příhodovou
Pochoutky na talíři