Dnešní Plus
Hospody by se mohly uvnitř otevřít na konci června. Zatím se nám rozvolňování daří, chválí epidemiolog Smejkal
Dnešní Plus

Plus
Restauratéři a hospodští v Česku se připravují na pondělní znovuotevření zahrádek. Umožní to další rozvolnění protikoronavirových opatření. Hosté budou muset dodržovat určitá pravidla. Na návrat také do interiérů restaurací a hospod si budeme muset při pandemii koronaviru ještě počkat. Proč? Odpovídá vědecký reportér Ondřej Vaňura.
Ondřej Vaňura
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Prouza: Podniky se otevřely, tím se vypnula státní pomoc. Je to chyba, po Vánocích začne propouštění
Speciál
-
„Čeká nás zřejmě nejsilnější vlna pandemie,“ říká primář zlínského oddělení ARO Tomáš Gabrhelík
Den ve Zlínském kraji
-
Lidé se mohou nechat zdarma otestovat na koronavirus. Kde a jak se přihlásit?
Dobré odpoledne
-
Žatecká nemocnice by mohla do dvou let přejít pod Krajskou zdravotní
Zprávy ze Severu
-
S nákazou covid-19 v osadách na Slovensku pomáhá i armáda. Nejde o nepřátelský akt, vzkazuje Matovič
O Roma vakeren
-
V neděli skončí nouzový stav. Co to v praxi znamená a jaké další kroky vláda chystá?
Speciál Radiožurnálu
-
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Firmy s více než 250 zaměstnanci začínají s nařízeným plošným testováním na koronavirus
Dobré ráno
-
Tipy na víkend: nové vojenské exponáty v Králíkách, prohlídka hradu Svojanov
Tipy na víkend
-
Má NKÚ kontrolovat obce? Nejdůležitějším kontrolorem jsou občané, reaguje ředitel Svazu měst a obcí
Dnešní Plus