Dnešní Plus
Hospody by se mohly uvnitř otevřít na konci června. Zatím se nám rozvolňování daří, chválí epidemiolog Smejkal
Dnešní Plus
Plus
Restauratéři a hospodští v Česku se připravují na pondělní znovuotevření zahrádek. Umožní to další rozvolnění protikoronavirových opatření. Hosté budou muset dodržovat určitá pravidla. Na návrat také do interiérů restaurací a hospod si budeme muset při pandemii koronaviru ještě počkat. Proč? Odpovídá vědecký reportér Ondřej Vaňura.
Ondřej Vaňura
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Další vlna rozvolňování nás vrátí do restaurací, bazénů či wellness. Jaká platí pravidla?
Reportáže Radiožurnálu
-
Chybí turisté a lidé se bojí potkávat. Škoda, že jsme upustili od testování, říká zástupce hotelů
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Souvislosti Plus
-
Speciál Radiožurnálu
-
Lukáš Jelínek: Politici si nechtějí kvůli viru pálit prsty
Názory a argumenty
-
Konvalinka: Možná nedosáhneme kolektivní imunity, muselo by se totiž proočkovat až 90 procent lidí
Osobnost Plus