Dnešní Plus
Degustaci vína může zhatit i silný parfém nebo pálivé jídlo
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tuzemská vína mizí ze supermarketů. „Nemůžu prodávat pod...
Dnešní Plus
-
Sto nejlepších moravských a českých vín můžete ochutnat ve...
Česko – země neznámá
-
Bílé, červené, šumivé. Jakou teplotu má mít při podávání víno? Souvisí s tím i držení sklenky
Pochoutkový rok
-
37 tisíc lahví Černé vdovy po zásluze vypili osvoboditelé
Náš příběh
-
Fotoateliér Františka Seidela v Českém Krumlově byl velice chytře vymyšlený
Vltavín
-
Proč chilské víno dobylo svět?
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
O tradici Svatomartinského vína s Pavlem Kacerovským
Host Dopoledního expresu
-
Firma, která vyrábí cihly v Týně nad Vltavou, chce rozšířit lom u Všemyslic. Těžit se tu má 12 let
Zprávy z jižních Čech