Budoucnost R
Bio je pro mě standard, nejsem biofanatik, vysvětluje zakladatel ekologické pekárny
Budoucnost R
Radiožurnál
Napadlo vás někdy, že i sušenky, které si dáváte ke kávě, je možné vyrábět s ohledem na principy cirkulární ekonomiky? Už 15 let se o to snaží Biopekárna Zemanka v Oříkově u Sedlčan ve středních Čechách. Jak složité je dodržovat standardy biopotravin v českých podmínkách?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Káva je zátěž. Nejvíc ekologické je dávat si ji v kavárně, radí odborník
Natura
-
Tip Juliany Maškrtnice: Kavárna Modrý domeček nabízí pracovní místa lidem se zdravotním postižením
Tip
-
Je libo presso, nebo picollo? Italský kavárník by si ťukal na čelo
Encyklopedie Radiožurnálu
-
Lokaj: Nejlepší káva je 7 až 10 dní po pražení. My pražiči říkáme, že se nejdřív musí „vyprdět“
Hovory
-
Kávová sedlina rozhodně nepatří do koše. Využijete ji v kuchyni i na zahradě
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Vědecké dobrodružství v Indii: Degustátorům projdou ročně pod rukama tisíce tun kávy
Vědecká dobrodružství
-
Nejškodlivější káva? Český turek a bezkofeinová
Radioporadna
-
Ubrousek pod miskou s polévkou má svůj význam. Rozhodně neslouží k otírání úst
Pochoutkový rok
-
Czech Made:The Sugar Cube
CZECH MADE