Buchty
Firemní kuchyňka je peklo, ale i místo revoluce
Buchty
Radio Wave
Kuchyňka je srdcem každého pracoviště a často se v ní probírají mnohem důležitější věci než na poradách. Jakýkoli zádrhel v kuchyňce (například skutečnost, že dojde káva nebo někdo rozlije sirup v lednici) podlomí pracovní morálku na leckterém pracovišti. A proto bylo potřeba probrat tohle zásadní téma také v pořadu Buchty.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Eintopf – oběd z jednoho hrnce
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Talíře dělají halíře. Jak utratit celou výplatu v rekordním čase
Buchty
-
Rozhlasový dokument? Důležitý je autorský vklad. A taky, aby to lidi bavilo, říká Dan Moravec
Host do domu
-
Jak v kuchyni využívat rozličné koření, bylinky, listy a semena
Kuchařské čarování
-
Jak napravit připálené a přesolené pokrmy?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
O hledání smyslu
Ranní úvaha
-
Ve vlastní šťávě: Chleba
Ve vlastní šťávě
-
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s tuňákem a brokolicí. Získáte si žaludky i srdce všech u stolu
Vaříme s Habadějem