Buchty
Firemní kuchyňka je peklo, ale i místo revoluce
Buchty

Radio Wave
Kuchyňka je srdcem každého pracoviště a často se v ní probírají mnohem důležitější věci než na poradách. Jakýkoli zádrhel v kuchyňce (například skutečnost, že dojde káva nebo někdo rozlije sirup v lednici) podlomí pracovní morálku na leckterém pracovišti. A proto bylo potřeba probrat tohle zásadní téma také v pořadu Buchty.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Buchty: Kdo lže, ten nekrade, a většinou ani nikoho nezabije
Buchty
-
Ve vlastní šťávě: Na čem vařit?
Ve vlastní šťávě
-
O hledání smyslu
Ranní úvaha
-
Michal Hugo Hromas: Kuchyni si vozí za autem a plánuje i pec. „Vaření na ohni není náročnější“
Blízká setkání
-
Oblíbené Kukátko do vašich kuchyní, kde nás zajímá nejen to, co právě vaříte, ale i na…
Apetýt
-
Špatně vymyšlená kuchyň dokáže zkomplikovat život. Jaké jsou další zkušenosti designérky interiérů?
Bourání
-
Antonín Pelíšek: Vaření
Rozhlasový sloupek
-
Kadeřníci jsou jako kuchaři. Dostanou stejné zadání, výsledek je ale pokaždé trochu jiný.…
Dobré dopoledne
-
Rozhlas u plotny
-
Pavel Maurer: Vyučení kuchaři neumí vařit, ale jen ohřívat
Glosa Pavla Maurera