Blízká setkání

Udržitelnost je pro nás nejdůležitější ze všeho, připomíná Kamu, šéfkuchařka a cestovatelka

Blízká setkání

Udržitelnost je pro nás nejdůležitější ze všeho, připomíná Kamu, šéfkuchařka a cestovatelka
Kamila Chadimová alias Kamu

Dvojka

„Nechtěli jsme být na Kostarice další byznysmeni, kteří si tam otevřou restauraci a jejím provozem budou Zemi jen vyčerpávat. Snažíme se vařit dobré jídlo v souladu s udržitelností,“ přibližuje. Je pravda, že měla svatbu dvakrát se stejným mužem? Cítí se být více doma v Čechách, nebo na Kostarice? Kde se naučila dělat zmrzlinu a vyrábí také veganskou? Jaké má plány do budoucna?
Tereza Kostková

Více z pořadu

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu