Blízká setkání
Svařák je skvělá věc. Když se udělá ze skvělého vína a skvělých surovin, radí národní sommeliérka Klára Kollárová
Blízká setkání

Dvojka
„V zahraničí se ví málo o tom, že vedle piva tady máme i dobrá vína. Chtěli bychom, aby se zahraniční turisté zajeli podívat v rámci pobytu i na Moravu,“ uvádí. Jaké odrůdy se u nás pěstují? Musí být Pálava sladká? Kde získala lásku k vínu? Může se stát člověk sommeliérem? Kterým sportem se odreagovává?
Tereza Kostková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Moravská vína mají svůj význam a je radost je pít. Některým ale chybí rozmanitost, míní znalec
Hovory
-
U nás doma se ke slovu nedostanete. Všichni mluví najednou a nahlas, směje se Ivana Chýlková
Host Lucie Výborné
-
Cestování je veledárek, který jsme dostali. Je to jeden ze symbolů svobody, říká Alfred Strejček
Blízká setkání
-
Naše vinařská odrůdová oblast je až přebujelá, říká gastronovinářka. Kam za kvalitním vínem?
Jak to vidí...
-
Rozřezaný. Plzeňská kriminálka musela vraha usvědčit na základě částí těla oběti nalezených v řece
Kriminálka
-
Jak chutná levné víno ze supermarketu? Pavlu Maurerovi jako...
Glosa Pavla Maurera
-
Čím méně se vínu pleteme do cesty, tím je kvalitnější, myslí si vinař Michlovský
Apetýt
-
Jaké je nejlepší víno? To, co vám chutná, říká degustátor, který ochutnal i ta nejpodivnější
Host do domu
-
Jak se pozná dobré víno? Co všechno musí umět držitel titulu Sommeliér roku? A jak se liší…
Náš host