Blízká setkání
Připravte si těsto na vánoční perník už teď. Půl roku je ideální čas na jeho vyzrání, tvrdí král perníku
Blízká setkání
Dvojka
Říká se mu Král pardubického perníku. „Byl jsem dokonce korunován. Důvodem bylo, abych dohlížel na kvalitu českého perníku,“ vysvětluje Pavel Janoš. Bojí se, že bude sesazen mladší generací? Je perníkářství složité řemeslo? Je perník typický český dárek? Znají ho i v jiných zemích? Hodí se jen do rajské omáčky? Dá si on sám ještě ke kávě perník? Dělá i portréty?
Aleš Cibulka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pardubický perníkář má na vánoční várku zaděláno od léta. Která ingredience nesmí chybět?
Radioporadna
-
Pěstování kávy trvá několik let. Nenechte se odradit, když vám některá nechutná, radí pražič
Host Lucie Výborné
-
Herečka Judit Pecháček: Mluví maďarsky, slovensky a česky. „V každém jazyku jsem jiná“
Blízká setkání
-
Co znamenal vznik Československé republiky pro české,...
Šalom alejchem
-
Dokonalé vánoční perníčky s rumovou polevou od Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Příprava česneku na sadbu
Káva o čtvrté
-
Doba je hodně free a lidé si to vykládají tak, že je dovoleno vše, říká Ladislav Špaček
Na pohovce Jožky Kubáníka
-
Kdybych měl dost peněz, tak koupím Slavii sám. Příchod Tykače vítám, přiznává Šmicer
Na síti s Andreou Hlaváčkovou
-
Je libo presso, nebo picollo? Italský kavárník by si ťukal na čelo
Encyklopedie Radiožurnálu
-
Káva s mlékem, nebo černá a bez cukru? Pavel Maurer se...
Glosa Pavla Maurera