Blízká setkání
Pečení mám jako koníček. Cukrařina jako živobytí je velká dřina, říká bioanalytik a účastník show Peče celá země Zdeněk Tokár
Blízká setkání
Dvojka
„V laboratoři člověk musí být přesný a profesionální. I cukrařina vyžaduje jistou přesnost, ale já jsem ten typ, který se ne vždy drží receptu,“ přiznává vystudovaný učitel, který od roku 2002 pracuje v biolaboratoři na hematologiii. Zdeněk Tokár v rozhovoru s Terezou Kostkovou pro Blízká setkání také prozrazuje, co ho do soutěže přivedlo, co by se rád ještě naučil a jaké sladké si dává on sám.
Tereza Kostková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Food bloggerka Míša Landová: Umět udělat makronky je výzva. Lidi fascinuje jejich výroba
Blízká setkání
-
Ve středním věku je chůze a pomalý běh to nejbezpečnější, co pro sebe člověk může udělat, radí lékař
Hovory
-
Jídlo dokáže zabít. Chybujeme při jeho skladování, rozmrazování i při domácí konzervaci, upozorňuje
Host Radiožurnálu
-
Bílkoviny z medúz by mohly pomoct s hledáním náhrady za inzulin
Magazín Experiment
-
Žluté, želené, pruhované. Jak zpracovat cukety? A proč jsou vhodné i pro naše oči?
Dva na Dvojce
-
Nadbytek cukru škodí zdraví také u much octomilek
Laboratoř
-
Na co si dát jako diabetik o Vánocích pozor?
Apatyka
-
Maršálkovy sádlové bochánky se slanými arašídy
Pochoutkový rok