Blízká setkání
Lidé konečně pochopili, že bylinky mají velkou moc a nedá se bez nich vařit, říká foodblogerka Dagmar Heřtová
Blízká setkání
Dvojka
Dagmar Heřtová žije střídavě v Praze a Anglii. „U jídla je pro mě nejdůležitější chuť. Můžete mít nádherně naaranžované pokrmy, které chutnají nic moc, a pak jdete do restaurace, která je průměrná, ale chuť jídla je naprosto perfektní,“ říká v Blízkých setkáních. V rozhovoru s Terezou Kostkovou také prozradí, jak se Anglie stala jejím druhým domovem, jakou roli hrají v gastronomii bylinky a také se podělí o fascinující příběh rebarbory.
Tereza Kostková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nejlépe vařím, když jsem naštvaná, usmívá se foodblogerka Dagmar Heřtová
Host Radiožurnálu
-
Herec Martin Zounar: Soulož vám moc kalorií nespálí, běžte raději se psem
Blízká setkání
-
Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový
Ve vlastní šťávě
-
Šéfkuchař Radek David: Českou kuchyni máme pod kůží. Z modu à la zdravé jídlo se k ní jednou vrátíme
Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy
-
„Oběd za dvě koruny a nejlepší jahodový koktejl,“ vzpomínají Polední sirény na bývalý automat Koruna
Polední sirény
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera
-
Jaroslav Sapík připravil hořčičnou a křenovou omáčku k táliánům
Pochoutky na talíři
-
Krautfleky podle Dobromily Petrasové
Pochoutkový rok
-
Krůtí guláš s červenou čočkou. Netradiční spojení chutí, kdo ale miluje hodně šťávy, bude nadšený
Vaříme s Habadějem
-
Kuchařka Kamu: Jsem dobrodruh a baví mě život ždímat. Nová kniha je můj absolutní masterpiece
Host Lenky Vahalové