Blízká setkání
Kuchyni si vozí za autem a plánuje i pec. „Vaření na ohni není náročnější,“ soudí kuchař Michal Hugo Hromas
Blízká setkání
Dvojka
Oheň a dým jsou pro něj podstatné. Proto o nich napsal knihu. „Oheň je nástroj, se kterým pracuju často. A lidi jsou ohněm fascinovaní,“ uvádí. A ta fascinace se bezesporu týká i jeho samotného. Jak se dostal k vaření? Má všechno, co si jako dítě přál? Vede život nomáda? Uměl by přežít v přírodě? I na tyto otázky uslyšíte odpovědi v audiu.
Tereza Kostková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Food bloggerka Míša Landová: Umět udělat makronky je výzva. Lidi fascinuje jejich výroba
Blízká setkání
-
Svatopluk Klimeš: Oheň je magický materiál
Vizitka
-
Pompiéři, požárníci, hasiči. Obsáhlá kniha vypráví dějiny českého hasičství
O knihách s knihovnicí
-
Buchty na téma stěhování
Buchty
-
V Česku hoří často. Lidská nedbalost a příroda neznají hranic, říká historik hasičství Josef Nitra
On Air
-
Eva Kantůrková: S knihami jsem to asi trochu přehnala. Chystám se napsat už 41.
Zrcadlo
-
Nebaví mě vařit desítky minut a pak to dítě nejí. O vaření dětem, zásadách a kompromisech
Houpačky
-
Ve vlastní šťávě: Grilování
Ve vlastní šťávě