Blízká setkání
Chcete mít super vánoční rohlíčky? Poradí cukrářka Mirka van Gils Slavíková
Blízká setkání

Dvojka
„Milí cukrouškové!“ Tímto oslovením publika v Radiocafé Vinohradská 12 začala své vyprávění cukrářka Mirka van Gils Slavíková a přidala i spoustu rad. Jak na to, aby vaše vanilkové rohlíčky byly ty nejlepší na světě? Co všechno najdou čtenáři v její nové knize? Jak správně přistupovat ke starým receptům? Je důležité vážení, nebo lze dělat těsto tzv. od oka? Jak na koňaky a likéry? A kdy se Mirka van Gils poprvé opila?
Tereza Kostková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sládek Tomáš Vodochodský: Které pivo je nejlepší? Dobrý sládek se pozná podle desítky
Blízká setkání
-
Raymond Chandler: Hluboký spánek
Četba na pokračování
-
Frustraci vítám. Ve chvíli, kdy mě věci štvou, se dokážu nejvíc naučit, přiznává Marek Adamczyk
Host Lucie Výborné
-
Se šípkovou, nebo se zelím? Možností, jak připravit zvěřinu, je nespočet. Má to ale svá pravidla
Dva na Dvojce
-
Na pohovce Jožky Kubáníka
-
Listopád
Podvečerní čtení
-
Eliška Křenková: Nechci, aby mi život protekl mezi prsty. Sebevražda partnera změní pohled na svět
Až na dřeň
-
Zámek Trmice je královstvím modelové železnice. Tamní kastelán ji tvoří už tři desítky let
Výlety
-
Vytrvalostní závod v režii českých biatlonistů. Holubcová s Dostálem jako mistři světa
Seriál Radiožurnálu Sport
-
I mlsání může být zdravé. Upečte toho méně, ale dokonale vychucené, radí cukrářka
Hovory