Balanc
Svět nepotřebuje pár radikálních veganů ani útočné teatrální masožravce. Proč téma masa rozděluje?
Balanc

Radio Wave
„Jídlo nejíme jen kvůli vstřebávání živin, má i důležitou sociální funkci. Společné stolování znají všechny kultury na světě,“ říká v Balancu terapeutka a mediátorka Zdeňka Voštová. Možná to znáte od rodinného stolu. Rodiče se pozastavují nad tím, že si nedáte maso. Děti se šklebí, pronáší poznámky o mrtvých a trpících zvířatech. Jak si vlastně rozhodnout, co chcete jíst, komunikovat to se svým okolím a nenést záchranu planety a utrpení zvířat na vlastních bedrech?
Petr Bouška
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Mls proti breku, dojídat se musí a máma pořád hubne. Jak vznikají špatné stravovací návyky?
Balanc
-
Co nesmí jíst vegetariáni a vegani? A co je to raw strava?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Jsme to, co jíme, tvrdí odborníci. Jan Plajner je vegan. Navíc patří k té skupině stoupenců…
Hovory
-
Chuť masa bez masa. Veganské burgery jsou výrobní alchymie
Zdraví v cajku
-
Ve vlastní šťávě: Deník začínajícího vegana
Ve vlastní šťávě
-
Vegani děti netýrají, dokazuje veganská matka tří veganských dcer
Houpačky
-
Veganství a vegetariánství, jsou dnes nová náboženství?
Vertikála
-
Václav Souček: Hraboši
Glosa dne aneb Co týden dal
-
Nemohl bych být vegetarián, nevydržel bych bez masa ani den, směje se řezník Jůza
Apetýt