Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Šňaps z jabčat na Dokopnou
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Liberec
Ve výčtu podzimních plodin, které hrály důležitou roli v kuchyních našich babiček, nemůžou chybět brambory. Dokončení jejich sklizně mělo svoji slavnost. O ní a o receptu na šňaps z jabčat více od Jaroslava Hořeního a Vladimíry Jakouběové.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bandorové placky s povidlama podle receptu z Pojizeří
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Těstovinový salát s lilkem a rajčaty
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Nekupujte zajíce v pytli. Při výběru rybízů a angreštů mějte oči otevřené
Zahrádkářské tipy
-
V české kuchyni se bez mouky a krupice neobejdeme
Pochoutkový rok
-
Josef Škvorecký, Jan Zábrana: Vražda v zastoupení
Četba na pokračování
-
První díl: 9:49
Akce: Výbuch
-
František Langer: Pražské děti a meč svatého Václava. Pověst o meči zazděném do Karlova mostu
Povídka na sobotu
-
Slavná remoska se vyrábí dodnes. Hrnec, který sám vařil, byl hitem a jeho obliba zase stoupá
Návraty do minulosti
-
Dobrá Voda v Novohradských horách, slavné poutní místo, kam se za minulého režimu nesmělo
Vltavín
-
Manželka architekta Santiniho pocházela z jihočeského šlechtického rodu Chřepických z Modlíškovic
Jihočeská vlastivěda