Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Květák á la Ostende podle Jana Kettnera, bývalého šéfkuchaře drážďanského vegetariánského sanatoria
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

Liberec
Už na počátku 20. století u nás vycházely vegetariánské kuchařky. Píše se v nich o přínosech i rizicích vegetariánské stravy a také jak připravit květák á la Ostende.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Uherské ragoût ze Šotkovy mezinárodní kuchařky z roku 1926
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Kuře s bazalkou s citronem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Buďte in a burger nikdy neberte do ruky, pokud ho dostanete na talíři, radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Ögmund Rána a Gunnar Půlka. Život a skutky vznešených a drsných Islanďanů na dálném severu
Historické povídky
-
Karel Poláček: Dům na předměstí
Četba na pokračování
-
Květa Legátová: Červená náušnice. Komorní psychologické drama o zlé předtuše
Povídka na sobotu
-
Grenadýrmarš s uzeným tofu
Vaříme se Slávkou
-
Honí vás mlsná? Čím ošálit chuť na sladké nebo chipsy? Poslechněte si o radosti z jídla i ze života
Jezte, ať vám to sluší
-
Dominik Dán: Uzel
Četba na pokračování
-
Juraj Jánošík. Za tři roky loupení se stal legendou
Příběhy z kalendáře