Liberec

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

Pečeme v rozehřáté troubě na 160 stupňů po dobu 300 minut. V průběhu pečení můžeme teplotu postupně zvyšovat na 180 až 190 stupňů | Foto: Martin Čuřík

Květná neděle je prvním den Pašijového týdne. Kromě receptu na domácího králíka s bejlím připomenou Vladimíra Jakouběová a Jaroslav Hoření obyčej pašijového pometla.

Nejposlouchanější

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

Staročeské recepty vždycky zaujmou a leckterá kuchařka je někdy s chutí zkusí. S Vladimírou Jakouběovou, regionální sběratelkou receptů, se můžete inspirovat léty prověřenými recepty.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu