Až na dřeň
Nejsem člověk, který umí vařit bez receptu, vážím i mrkev na svíčkovou, přiznává cukrářka Iveta Fabešová
Až na dřeň
Rádio Praha
Už odmala toužila stát se cukrářkou. Sen se jí po mnoha peripetiích splnil, vybudovala síť úspěšných cukráren a její dezert citrón se stal legendou. Loni se jí ale vše sesypalo jako domeček z karet a úspěšná cukrářka musela začít od nuly. O dortech, lásce k pečení i rozvodu se v pořadu Až na dřeň rozpovídala Iveta Fabešová.
Kateřina Kubalová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Porotkyně Míša Landová: U koláčů mám raději olej než máslo. Další tipy a rady na kynuté těsto
Blízká setkání
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Vystudovala zemědělku a učila se řídit traktor, dnes je známou stylistkou a kostýmní výtvarnicí
Až na dřeň
-
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o zmrzlině. Která má být barevná a která má ležet?
Ve vlastní šťávě
-
Dřív neprodané zákusky rozdávala, teď do Zaječic jezdí celé Česko
Kdo umí, ten umí
-
Limetka vám pomůže s hubnutím i krevním tlakem. A díky šťávě se vám budou lesknout vlasy
Babské rady
-
Karel Vrzáček dodržuje pravidlo, že o svátcích musí dostat přilepšeno každý, včetně koní
Příběhy z Vysočiny