Až na dřeň
Cukrář musí být nejen umělec, ale i psycholog, myslí si Mirka van Gils Slavíková, která právě vydává novou knihu s recepty
Až na dřeň
Rádio Praha
Barevná hlava, nezdolná energie a odhodlání překonat všechny překážky – to je Mirka van Gils Slavíková, někdejší porotkyně soutěže Peče celá země. Tato držitelka mnoha cukrářských ocenění se v pořadu Až na dřeň rozpovídala nejen o své životní cestě, která nebyla vždy jednoduchá.
Kateřina Kubalová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zemřela bývalá disidentka Petruška Šustrová. Poslechněte si, jak promluvila o svém věznění
Až na dřeň
-
Food bloggerka Míša Landová: Umět udělat makronky je výzva. Lidi fascinuje jejich výroba
Blízká setkání
-
Tajemství chuti dortletek i dalších laskomin odhalíte v roudnické domácí cukrárně
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
855. schůzka: Konflikt a triumf
Toulky českou minulostí
-
Místa v srdci veslaře Václava Vochosky
Místa v srdci
-
Zkusil různé sporty, ale nakonec si vybral rallye. Dnes patří Miroslav Číž k nejlepším ve své třídě
Dopolední Region
-
Pavel Maurer: Když jídlo chutná, není třeba slov. Ani na...
Glosa Pavla Maurera
-
Meda Mládková byla buldozer, ale „jela“ tím správným směrem, myslí si historik umění
Jak to bylo doopravdy
-
Politolog Just: Slovenský národovecký proud není zafixovaný v krajní pozici. Záleží, komu konkuruje
Zaostřeno