Apetýt
Nemohl bych být vegetarián, nevydržel bych bez masa ani den, směje se řezník Jůza
Apetýt
Brno
Zabíjačky a domácí výroba uzenin provázejí Josefa Jůzu už od dětství. Patří totiž ke třetí generaci řezníků a navazuje v řeznickém řemesle na své předky. Letos byl vyhlášen jihomoravským živnostníkem roku.
Lucie Hostačná
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
664. schůzka: I chyba může být užitečná, dokud jsme mladí. Ale nenesme ji s sebou do stáří
Toulky českou minulostí
-
Hit Vánoc: Čokoládové dortíčky plněné vanilkovým krémem podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Zuzana Johanová spojila módu s ochranou přírody
Odpolední host
-
Josef Žák - iniciátor a organizátor akce Velký knižní čtvrtek
Tandem
-
Podle knihy Josefa Formánka vzniká film. Zahrají si v něm...
Dopolední Radiožurnál
-
Křížem krajem
-
Co Čech, to kutil, potvrzuje Josef Poklop a zve na Maker Faire do Plzně
Náš host
-
Moje postavy často velmi trpí a já trpím s nimi, říká spisovatel Dalibor Vácha
Dopolední host