Apetýt
Víme, která část vaší lednice je nejnebezpečnější
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Výživová poradna: Zamrazujeme potraviny
Co vás zajímá
-
Správné skladování potravin
Poradna
-
Z čeho se skládá vitariánská živá rostlinná strava?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Mražení. Jsou potraviny, které do mrazničky nepatří?
Jezte, ať vám to sluší
-
Co patří do lednice a co ne? Babské rady přináší průvodce optimálním skladováním potravin
Babské rady
-
Proč je dobré kávu před vypitím zamíchat a toasty rozpékat v mikrovlnce? Snížíte příjem karcinogenů
Dva na Dvojce
-
Je bezpečné jíst klíčící brambory?
Zdraví v cajku
-
Jak správně potraviny zamrazit? Otázka pro Hanu Stříteckou, ředitelku spolku FÉR potravina
Káva o čtvrté
-
Jak zabavit hlavu? Upečte chleba, objevte klíčení, kvašení a využijete každou slupku
Ve vlastní šťávě
-
Schovávání zbytků od oběda? Chlazené jídlo vydrží v lednici asi dva dny. Pozor na rýži a houby
Vybrali jsme pro vás