Apetýt
Ve společnosti je tlak na dokonalost, to ale o pečení chleba neplatí, zdůrazňuje Gabriela Hradecká
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nejlepší chléb? Kvaskový žitno-pšeničný
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Příprava kvasového chleba je zdlouhavá, ale upečený voní a chutná skvěle
Radioporadna
-
Netradiční využití chleba podle Moniky Kindlové
Dámská jízda
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 11. 6. 2023
Pochoutkový rok
-
Iva Hüttnerová má rady do kuchyně: voňavější koláč i lesklejší poleva
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Pečení kvasového chleba doma je láska a radost. K ruce si ale vezměte i foťák, radí pekařka
Dva na Dvojce
-
Malý chlebový receptář – osm druhů chleba a starodávná chlebová polévka
Kuchařské čarování
-
Pavel Maurer: Chcete kvalitu? Vybírejte chléb takhle!
Glosa Pavla Maurera
-
Nebojte se neúspěchu a pozvěte si do kuchyně mikroby, nabádá spoluautor knihy Zkvašeno
Apetýt