Apetýt
Šéfkuchař Petr Svoreň: Na práci kuchaře je nejtěžší disciplína. Je to dřina, ale přináší i lásku
Apetýt
Brno
Šéfkuchař Petr Svoreň je respektovaný mistr přípravy i aranžování pokrmů. Koronavirovou krizi využil k tomu, aby přes sociální sítě motivoval amatérské kuchaře a dělil se s nimi o své recepty. Je pověstný tím, že své nadšení i optimismus vkládá do všeho, co vaří.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Chřestové Kuchařské čarování
Kuchařské čarování
-
Petr Havlíček připravil salát s uzeným pstruhem
Pochoutky na talíři
-
Pozor! Blíží se postrach slovenských kuchařů
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
„Žádné obyčejné sezení v hodině.“ Učitelka na Mendelově gymnáziu spojuje teorii s praxí
Seriál Radiožurnálu
-
Lokše s kachními játry. Vyzkoušejte recept Šárky Koprdové, který ocení celá rodina
Pochoutkový rok
-
Nic zásadně zdravého pro všechny neexistuje, výživa je silně individuální, říká kuchařka Králiková
Ve vlastní šťávě
-
Největší problém bude v gastronomii s personálem. Lidé jsou demotivovaní, tvrdí šéf restaurace Štift
Hovory
-
Každý obor má své talenty
Setkání u mikrofonu