Apetýt
Máme rádi jídlo a jsme mlsní, přiznávají specialisté na pálivé omáčky Jan Jašek a Richard Belžík
Apetýt
Brno
Mají na svém kontě nejen vítězství na celosvětové soutěži ve Spojených státech amerických, kde vyhráli v kategorii středně pálivých barbecue omáček 1. místo. A tak vlastně mohou říct, že mají nejlepší barbecue omáčku na světě za rok 2017.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Udírna je živý organismus, ne konvektomat, říkají majitelé holešovické barbecue restaurace
Ve vlastní šťávě
-
Mikaela Shiffrinová zažila rekordní sezonu a kraluje v počtu vítězství ve Světovém poháru
Seriál Radiožurnálu Sport
-
Sváteční jiné řízky od Kateřiny Novotné
Pochoutkový rok
-
Američtí kuchaři rozhodli. Co budeme jíst v následujícím roce?
Glosa Pavla Maurera
-
Co dělá z Evy Samkové sportovní hvězdu? Kombinace všeho...
Olympijský rok
-
Rozhledna, která na první pohled padá
Z rozhleden s rozhledem
-
Pardubický kraj vyhlásí nejlepší sportovce. Padnou i velmi slavná jména
Máme hosty