Apetýt
Sladké omáčky byly dříve naprosto běžné, říká Jan Sapák. Jeho koníčkem je moravská kuchyně
Apetýt
Brno
Jan Sapák je profesí architekt, ale také kuchař, který stojí za projektem Moravská kuchyně. Ta je podle něj jedním ze znaků národní identity. Půda, klima, geografie a způsob hospodaření, to všechno mělo a má vliv na vznik krajových receptů.
Jarka Vykoupilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jídlo může být uměleckým dílem. Jak ale poznáme, zda nám...
Glosa Pavla Maurera
-
Obrácenou loď pod Pradědem připomíná mohutná dřevěná stodola...
Česko – země neznámá
-
Šest věžových domů v Rozdělově
Mozaika
-
Linoryty ze Svatojánu. Eva Francová, známá jako Kuchařka ze Svatojánu, vystavila své tarotové karty
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Bourání s Janem Vranovským: Japonsko není exotika, připomíná krajinu babiček
Bourání
-
Architekt a vizionář Josef Gočár „vymodeloval“ moderní tvář Hradce Králové, salónu naší republiky
Host ve studiu
-
Jak vypadá vnitřní svět muže, který spoluvytváří vnější svět...
Koktejl
-
Paneláky a folklor: Umělec Tomáš Džadoň zabydlel Jurkovičovu vilu
On Air