Apetýt
Dobrá čokoláda? To je úplně jiný vesmír, než co si běžní konzumenti myslí, že čokoláda je, míní degustátorka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Je čokoláda zdravá, nebo byste se jí měli vyhnout? Jak si správně vybrat
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Nejvíc čokoládou je ta bílá. Obsahuje totiž nejvíc kakaového másla, prozrazuje čokoládník Kovařík
Hovory
-
Pavel Maurer: Velikonoční vajíčka můžeme připravit na nespočet způsobů
Glosa Pavla Maurera
-
Když se potkají dva Francouzi ve vietnamském pralese, vznikne nejlepší čokoláda v jihovýchodní Asii
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Až budete dělat čokoládovou polevu, zapomeňte na čokoládu na vaření, říká Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Škodlivost palmového oleje je jen důsledkem nevhodného...
Pro a proti
-
Ke stoprocentní čokoládě se musíte projíst, vysvětluje podnikatelka. Jak poznat kvalitní čokoládu?
Host Radiožurnálu
-
Výživová poradna: čokoláda
Co vás zajímá