On Air
Domácí vaření piva vyžaduje čas a toleranci ostatních členů domácnosti
On Air
Domácí vaření piva vyžaduje čas a toleranci ostatních členů domácnosti
Radio Wave
„Troufám si tvrdit, že až 70 % doma uvařených piv jsou u nás piva typu ale. Jsou poměrně jednoduchá na domácí přípravu a obvykle jejich chuť hodně stojí na hořkosti a chmelovém aroma, což mají Češi rádi,“ vysvětluje domovarník Karel Nečada, jakých piv se podle jeho názoru doma vaří nejvíc.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Hovory
-
Glosa Pavla Maurera
-
Jsme národem pivařů. Je to dobře nebo špatně?
Radioporadna
-
Apetýt host: Karel Zachurčok
Apetýt
-
„Měl jsem to strašný štěstí, že jsem směl poslouchat Hrabala.“ Poslední rozhovor Radko Pytlíka
Host do domu
-
Pivní sommeliérka Marcela Titzlová: Zkouší se různé druhy ovoce, zeleniny, houby či rajčata
Blízká setkání