On Air
Bytové restaurace. Sociální experiment, jídlo je vedlejší
On Air
Bytové restaurace. Sociální experiment, jídlo je vedlejší
Radio Wave
Jako předkrm se podává nejjemnější paštika s barevným pepřem na domácím pečivu. Následuje francouzská cibulačka, hlavní chod je telecí Blanquette de veau s noky nebo bulgurem a jako dezert banánový dort a káva z mokavaru. Menu jako z restaurace opatřené michelinskou hvězdou se servíruje v domku v nenápadné ulici na samém okraji Prahy, kde sídlí bytová restaurace 4 schody.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
V Přístavu 18600 uzrál v zemi betonový nábytek
On Air
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera
-
Kristina Žantovská: Dům na rohu
Glosa Plus
-
V centru Prahy stojí unikátní kubistická kavárna
Výlety
-
Muž s pokladničkou či chameleon. Nejen tyto výjevy najdete na Bezděkovském domě
Domy s duší
-
Předkrm z malé křepelky s tučnými játry a fíkovou rolkou ochutnal i herec Jiří Ptáčník
Pochoutky na talíři
-
Savín prý původně stával západně od současné obce
Od Pradědu na Hanou
-
Pod Vyšehradem můžete vidět kolonii kubistických domů
Česko – země neznámá